Voor wie een beter beeld wil krijgen van wat ik doe, heb ik een selectie gemaakt van de opdrachtgevers voor wie ik werk of heb gewerkt. Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op!


Logo v2 Goticket.png

Marketing & communicatie
How are you growing? wil mensen inspireren het leven van de groene kant te bekijken. De plantbeweging koppelt natuur aan wetenschap, kunst en design. Daarnaast heeft ze een prachtige plantenzaak in de Botanische Tuinen Utrecht. Ik mag de marketing doen voor deze fijne organisatie. En dus schrijf ik geregeld nieuwsbrieven, hou ik de website bij, schrijf ik blogs, artikelen en persberichten en verzorg ik facebookcampagnes. Hier vind je ‘onze’ website.


logo+online+slimmerik+-+klein.jpg

Copywriting & contentcampagnes
Ik maak deel uit van Online Slimmerik, het marketingcollectief dat bedrijven en organisaties helpt met hun onlinemarketingstrategie en -campagnes. Samen met een projectmanager ga ik op zoek naar mooie content. Hiervan maak ik sappige blogs of artikelen, waarmee we de doelgroep benaderen (en vergroten). Projecten waaraan ik heb meegewerkt, zijn o.a. contentcampagnes voor HUGseat en voor de Waterschappen Rijn & IJssel.


logo-verspeek-4.png

Teksten website
Vincent Verspeek van Banketbakkerij Verspeek in Utrecht wilde graag vrolijke, frisse teksten op zijn nieuwe website. Om je vingers bij af te likken, zeg maar. Het leukst vond ik het interviewen van de medewerkers. Wat een enthousiasme! Zie hier het resultaat!HETGROEISTATION.jpg

Structuur website & teksten
Ik hielp Nanda Oomen met het opzetten van een website voor haar nieuwe bedrijf in teamcoaching. Ik bedacht de structuur en schreef de nodige teksten. Nanda zei hierover: ‘Anoek had aan een half woord genoeg. Ze had snel de inhoud van mijn branche te pakken en begreep ook snel wie ik als persoon ben en waar ik voor ga. Dat komt omdat ze doorvraagt en de tijd neemt om de materie echt te onderzoeken.‘ Naar Het Groeistation.


Logo Tumult Edutrainers.png

Eindredactie
Voor Uitgeverij Tumult deed ik de eindredactie van een aantal werkboeken voor het vmbo.